NBCC România anunță o nouă sesiune a training-ului Global Career Development Facilitator (GCDF)

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

NBCC România anunță organizarea unei noi sesiuni de training în cadrul programului internațional de certificare în domeniul consultanței în carieră, Global Career Development Facilitator (GCDF).

GCDF LOGO

Trainingul se adresează specialiștilor din domeniul resurselor umane, managerilor, consilierilor din școli și universități, practicienilor care oferă servicii în domeniul dezvoltării carierei sau persoanelor interesate să se dezvolte profesional în domeniul consultanției în carieră.

Programul de certificare GCDF urmărește dezvoltarea abilităților practice și a cunoștințelor în 12 arii de competență:

Modele ale dezvoltării carierei | Abilități de comunicare, sprijin și consiliere | Abilități de training | Abilități de evaluare | Programe de dezvoltare a carierei | Informații despre piața muncii | Strategii de căutare a unui loc de muncă și pregătirea pentru procesul de angajare | Diversitate pe piața muncii | Promovarea serviciilor de dezvoltarea carierei | Utilizarea tehnologiilor moderne | Aspecte etice și legale Supervizare

Programul oferă dublă certificare în domeniul consultanței în carieră:

  1. certificatul internațional Consultant în carieră GCDF România oferit de Center for Credentialing and Education (USA) și European Board for Certified Counselors (Portugalia).
  2. certificatul ANC Consilier orientare privind cariera (cod COR 242306)

Programul de certificare GCDF România se desfășoară pe parcursul a 120 de ore, împărțite în:

  • studiu individual și interacțiune online cu trainerii;
  • desfășurarea unui studiu de caz real de consultanță în carieră, sub supervizare;
  • activități de grup față în față (minim 65 de ore) cu accent pe exersarea de abilități și supervizarea studiilor de caz.

Întâlnirile față în față se vor desfășura în București, în intervalul aprilie 2018 – iulie 2018. Locația se va specifica ulterior persoanelor înscrise.

Traineri

Adriana GEORGESCU, GCDF, CSP, Strengthscope Accredited Practitioner

“The best way to predict the future is to create it”

AdrianaAdriana este trainer GCDF România si supervizor Certified Supervision Professional. Are o experiență de peste 14 ani atât mediul corporate, cât și în calitate de co-fondator al FULLBLOOM (startup – consiliere, training și coaching) și EXPLORER KID (ONG în domeniul educațional).

Interese și expertiză: Dezvoltarea carierei (GCDF, MHF, CSP) │ Coaching pentru dezvoltare│ Comunicare în situații dificile (Crucial Conversations) │ Storytelling (www.copiiispunpovesti.ro)

O poți găsi și aici:

www.fullbloom.ro

https://www.linkedin.com/in/adrianageorgescu

Mădălina ZAHARIA, GCDF, CSP,  Strengthscope Accredited Practitioner

MadalinaÎn cei mai mult de 16 ani petrecuți în mediul business, educațional și non-profit, Mădălina a lucrat deja cu sute de clienți și cursanți și a acumulat experiența a mii de ore de coaching și consiliere în carieră, precum și de design și implementare a unor programe inovative de training și facilitare. Este co-fondator al FULLBLOOM (startup – consiliere, training și coaching) și EXPLORER KID (ONG în domeniul educațional), iar experiența business a câștigat-o ca brand manager pentru una dintre cele mai mari corporații FMCG ( în România și în Europa de Sud-Est).

Interese și expertiză: Dezvoltarea & consilierea în carieră│ Leadership of self & others│Managementul conflictelor│Cooperarea între generații

Certificări: GCDF; GCDF & MHF Trainer; CSP; Strengthscope Certified Practitioner – certificare eliberată de Strengths Partnership Ltd; Master în Marketing și comunicarea în afaceri (ASE București); Master în Consiliere școlară și dezvoltarea carierei (FPSE)

O poți găsi și aici:

www.fullbloom.ro

www.humaninvest.ro

www.linkedin.com/in/madalinazaharia/

Condiții pentru obținerea certificării GCDF România:

  • Dovada studiilor superioare (în orice domeniu)
  • Absolvirea programului de training GCDF
  • Dovada experienței de minimum 200 de ore în activităţi legate de consultanţă în carieră sau similare (management, resurse umane, training / formare / educație, consultanţă)
  • Aderarea la Codul etic GCDF care oferă un standard al bunelor practici din punct de vedere etic și oferă un cadru de conduită.

Certificatul Consultant în carieră GCDF este valabil timp de 5 ani, cerinţele sistemului de recertificare implicând practică, supervizare şi educaţie continuă în ariile de competenţă ale programului GCDF (75 de ore de educație continuă pe durata celor 5 ani de valabilitate a certificatului).

Documente necesare pentru înscriere: copie C.I., copie certificat de naștere, copia ultimului act de studii (minimum studii superioare).

Pentru informații suplimentare și înscrieri te rugăm să ne contactezi pe adresa de e-mail pericica@nbcc.ro sau la tel: +40 737 964 541.

Data limită pentru înscrieri: joi, 29 martie 2018, ora 12:00

Numărul de locuri este limitat!