Peer supervision, 22.03.2018, ora 18:00

Sorry, this entry is only available in Romanian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

NBCC Romania anunță o nouă sesiune de supervizare de grup (peer supervision).

Joi, 22 martie 2018, începând cu ora 18:00, vă așteptăm la sesiunea facilitată de Adriana Georgescu.

Adriana GEORGESCU, GCDF, CSP, Strengthscope Accredited Practitioner

“The best way to predict the future is to create it”

Adriana este trainer GCDF România și supervizor Certified Supervision Professional.

Are o experiență de peste 14 ani atât în mediul corporate, cât și în calitate de co-fondator al FULLBLOOM (startup – consiliere, training și coaching) și EXPLORER KID (ONG în domeniul educațional).

Interese si expertiză: Dezvoltarea carierei (GCDF, MHF, CSP) │ Coaching pentru dezvoltare│ Comunicare în situații dificile (Crucial Conversations) │ Storytelling (www.copiiispunpovesti.ro)

O puteți găsi și aici:

www.fullbloom.ro

https://www.linkedin.com/in/adrianageorgescu

Evenimentul se va desfășura la sediul NBCC Romania, la adresa Bd-ul Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, corpul CREDIS, et. 1, sala C1 (în cadrul campusului universitar al Facultății de Drept, Universitatea București), Sector 5, București. Aici puteți găsi și harta locației.

Participarea la această sesiune vă permite acumularea a două ore de educație continuă GCDF. Taxa de participare este de 100 de lei. Achitarea taxei este posibilă doar prin transfer bancar.

Având în vedere că numărul de participanți este limitat pentru acest tip de eveniment, vă rugam să ne confirmați interesul dvs. de a participa până luni, 19.03.2018, ora 16:00, completând formularul de înscriere de la această adresă.

La întâlnirile de supervizare de grup au fost prezentate cazuri de către consilieri în carieră GCDF.  Sumarul acestor ședințe se regăsește aici.