Echipa NBCC Romania

Dr. Andreea Szilagyi
Președinte
szilagyi@nbcc.org
+40 722 519 544

Dr. Szilagyi este Vice Președinte al European Board for Certified Counselors (EBCC) și al NBCC International, fiind responsabilă pentru operațiunile din Europa.

Licențiată în Pedagogie la Facultatea de Sociologie, Psihologie, Pedagogie, Universitatea din București, Andreea Szilagyi este Doctor în Ştiinţele Educaţiei cu o temă de consiliere educaţională, prima de acest fel din România. Este National Certified Counselor în S.U.A (NCC), Global Career Development Facilitator (GCDF) International Master Trainer și Mental Health Facilitator (MHF) Master Trainer.

Dr. Szilagyi a fost membru executiv a International Association for Counseling. În prezent este membru fondator și Vicepreședinte al Asociației Consilierilor Români, deținând funcția de Președinte al asociației în perioada 2013 – 2017. Conferenţiar universitar la Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti, România, se numără printre primii formatorii de consilieri din Estul Europei, cu expertiză în domenii precum consiliere în carieră, consiliere educațională, dezvoltarea profesiei de consilier și certificare.

Pentru mai multe informații despre experiența profesională a Dr. Szilagyi, vă rugăm să accesați CV-ul său.

IMG_1946Dr. Elena-Amalia Jansel
Director Executiv
jansel@europeanbcc.eu
+40 722 889 070

Dr. Jansel este Business Development Director pentru NBCC International, fiind responsabilă de coordonarea activităților de marketing, relații cu publicul, și de adaptare și implementare a programelor NBCC și CCE pe plan internațional.

Dr. Jansel este National Certified Counselor (NCC), Global Career Development Facilitator (GCDF) International Master Trainer, Mental Health Facilitator (MHF) Master Trainer, Certified Supervision Professional (CSP) Master Trainer, Approved Clinical Supervisor (ACS) și Licensed Professional Counselor Associate (LPC-A) în statul Carolina de Nord.

Dr. Jansel deține expertiză în consilierea în carieră în mediul școlar, academic și de business, în consilierea în sănătatea mintală, supervizare, educație și cercetare în consiliere și executive coaching. Este pasionată de domeniul dezvoltării carierei, conducând un studiu empiric de validare a programului GCDF în România, primul de această amploare pe plan internațional. Dr. Jansel este membră în asociații internaționale din domeniul consilierii și membră a Asociației Consilierilor Români  din anul 2010. Începând cu anul 2017, Dr. Jansel este Vicepreședinte al Asociației Consilierilor Români.

 

Iulian SirbuIulian Sîrbu
Manager
sirbu@nbcc.ro

Iulian Sîrbu are o experiență de peste 5 ani în domeniul consilierii în carieră, atât în mediul organizațional cât și în practică privată. Iulian Sîrbu a fost membru fondator al organizației locale din Prahova al ONG-ului internațional Junior Chamber Internațional (2012) și a deținut poziția de Vicepreședinte Resurse Umane al organizației locale în perioada 2012-2013 (interimar) și 2015.

Iulian Sîrbu este licențiat în Științe ale Educației, specializarea Pedagogie, la Universitatea   “Petrol – Gaze” din Ploiești, și a absolvit programul de master în Consiliere Școlară și Dezvoltarea Carierei la aceeași universitate, în 2010. Este consultant în carieră GCDF (Global Career Development Facilitator), începând cu anul 2008.

Iulian Sîrbu este membru al Asociației Consilierilor Români  din anul 2010, fiind Membru în Consiliul Director în perioada 2013 – 2017.

 

plopeanuphoto.ro Manu6Manuela Plopeanu
Asistent administrativ
plopeanu@nbcc.ro

Manuela Plopeanu este Asistent administrativ în cadrul NBCC România. Absolventă a unui Master în Managementul Resurselor Umane (SNSPA, 2011), a lucrat în cadrul unei echipe de profesioniști în domeniul marketingului politic și în cadrul unei corporații multinaționale, asumându-și responsabilități administrative. Manuela a dezvoltat interese în zona de training și dezvoltare profesională a tinerilor, din 2013 fiind consultant în carieră GCDF și trainer certificat ANC. Și-a continuat dezvoltarea absolvind cursul MHF (Mental Health Facilitator) și urmând studii de licență la Facultatea de Psihologie.