Testimoniale GCDF

„Spre marea mea surprindere fiecare zi de curs a fost foarte interactivă și abia așteptam să vină următoarea. Am învățat bineînțeles, acele concepte de bază la care mă așteptam, dar am făcut și foarte multe jocuri de rol cu ajutorul cărora am învațat ce înseamnă să consiliezi pe cineva.

… Nu vă speriați când o să aflați ca peste 5 ani trebuie să vă recertificați. Acest lucru, pe cât de “sumbru” poate părea, este unul foarte util pentru că te determină practic ca în acești ani să ai parte de o educație continuă și să te perfecționezi.”

Alina Stochita

 


 

„Cursul te stimulează foarte mult, îţi dezvoltă creativitatea, te încarcă cu energie, te implică activ şi multe altele. Este adevarat că şi cel/ cea care îţi este trainer are o contribuţie majoră în aceste aspecte, iar eu am fost printre cei norocoşi deoarece am avut un adevărat profesor ce ne-a transmis tot ce era mai bun.

Un  punct pe care vreau să îl evidenţiez este că te descoperi mult şi profund odată cu parcurgerea cursului. Că pe măsură ce îl parcurgi nu îţi doreşti să se termine deşi, ca orice alt lucru are o finalitate şi anume: diploma GCDF cu care mă mândresc.”

Stanescu Corina, profesor consilier

 


 

”Pentru mine, cursul GCDF a fost startul carierei mele. Consilierea în carieră a devenit o pasiune ce o transpun zilnic în activitatea mea. Mi-a oferit numeroase oportunități de a cunoaște profesioniști din domeniul consilierii în carieră din întreaga lume, de a participa la evenimente și proiecte foarte interesante.

Recomand cursul celor care doresc să se dezvolte personal și profesional, celor care interactionează cu oamenii sau vor sa le ofere suport. De asemenea, utilitatea cursului se va reflecta în calitatea relațiilor cu oamenii, capacitatea de a-i întelege mai bine și de a-i ajuta.

Este un curs ce îți oferă o nouă perspectivă despre profesionalism și structură, alături de informații actualizate și bune practici din domeniul consilierii în carieră.”

Mirela Toma

 


 

„Pe toata perioada desfasurarii cursului am descoperit si m-am descoperit continuu. Am inteles ce inseamna o profesie de sprijin, importanta pe care o asemenea profesie o are si modul in care poti ajuta un om sa-si imbunatateasca viata. Poate cel mai important si cel mai util aspect al acestui curs este faptul ca in primul rand te descoperi pe tine insuti. Am aflat cine sunt, ce pot sa fac, ce imi place sa fac si cum pot sa-mi ating scopurile. Am inteles cat de mult conteaza sa ai incredere in tine si sa fii pregatit sa intampini obstacolele cu atitudinea potrivita.”

Paula Petric

 


 

„Comunicarea si ascultarea autentica, responsabilitatea si implicarea sunt valorile principale pe care aceste cursuri le au ca prioritati.

Sunt experiente unice, deosebite pe care doar in contexte anume create in cadrul acestor cursuri le poti trai.”

Roxana Enache, PhD, Associate Professor

 


 

„Continutul informational a fost foarte bine structurat, organizat si fundamentat, iar toate aplicatiile /exercitiile practice/ studiile de caz au reusit sa-mi clarifice si sa fixeze partea teoretica.”

Stefania Coclea