Instrumente pentru consiliere

carduri de preferinte NBCCNBCC Romania înțelege nevoia consilierilor de a beneficia de resurse utile în vederea desfășurării la un nivel înalt a activității de consiliere. Ca urmare, dincolo de materialele din biblioteca deschisă tuturor celor interesați de consiliere, NBCC Romania vă pune la dispoziție și instrumente de lucru.

Așadar, venind în sprijinul dezvoltării activităților de consiliere, NBCC Romania lansează un instrument menit să sprijine consilierii în munca lor: Cardurile de preferințe. Acestea au un format atractiv, iar modalitatea de utilizare este accesibilă tuturor consilierilor indiferent de experiența anterioară.

Acest exercițiu-joc poate ajuta clienții să înțeleagă ce locuri de muncă le-ar putea oferi satisfacții, precum și alte informații importante legate de valorile clienților în legătură cu munca. Desigur, dincolo de utilizarea propusă în instrucțiuni, afirmațiile notate pe carduri pot contribui la demararea unor discuții complexe legate de activitățile care aduc satisfacții clienților.

Pentru detalii și comenzi vă rugăm să contactați NBCC Romania: contact@nbcc.ro.