Conferința internațională ROLUL CONSILIERULUI ÎN COMUNITATEA LOCALĂ ȘI GLOBALĂ, 16-18 februarie 2018

NBCC România și Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Universitatea București organizează în perioada 16-18 februarie 2018 Conferința internațională Rolul consilierului în comunitatea locală și globală.

În cadrul evenimentului vor avea loc prezentări de lucrări, workshop-uri și dezbateri cu specialiști din domeniul consilierii din întreaga lume.

Suntem onorați să avem Keynote speakers personalități de renume în domeniul consilierii:

 Ronald Sultana photo

Dr. Ronald Sultana – Profesor de sociologie și educație comparativă la Universitatea din Malta, unde conduce EMCER (Centrul euro-mediteranean pentru cercetare educațională – Euro-Mediterranean Centre for Educational Research). Pentru mai multe informații puteți accesa descrierea de pe site-ul conferinței.

 

Dr. Melissa Luke, NCC, ACS, LMHC – Președintele al ACES (Association for Counselor Education and Supervision – Asociatia Formatorilor si Supervisorilor de Consiliere), Decan în departamentul de Consiliere și Resurse Umane de la Universitatea Syracuse, unde coordonează programul de doctorat în Consiliere și Formarea Consilierului și programul de masterat în Consilierea școlară. Pentru mai multe informații puteți accesa descrierea de pe site-ul conferinței.

Melissa Luke Informals
Charles F. Gressard -photo Dr. Charles F. Gressard, LPC, NCC – Președinte interimar și CEO al CACREP (Council for the Accreditation of Counseling and Related Programs) și este profesor cancelar în Programul de formare al consilierilor la Colegiul William & Mary. Pentru mai multe informații puteți accesa descrierea de pe site-ul conferinței.

Vă așteptăm cu înregistrarea abstractelor lucrărilor și a propunerilor de workshop până pe 20 noiembrie 2017. Înregistrarea lucrărilor se face online pe site-ul conferinței, unde veți putea afla toate detaliile necesare legate de acest proces.

Pentru orice întrebări legate de această conferință vă rugăm să accesați pagina conferinței conferintaconsiliere.nbcc.ro și să ne contactați pe adresa contact@nbcc.ro sau la tel +40 371 368 591.