Peer supervision, 12.12.2017, ora 18:45

NBCC Romania continuă seria sesiunilor de supervizare de grup (peer supervision).

Marți, 12 decembrie 2017, începând cu ora 18:45, vă așteptăm la sesiunea facilitată de Dr. Ana Moise, CSP, GCDF și Mirela Toma, CSP, GCDF.

Ana este trainer GCDF România (2013) și este certificată ca și specialist în supervizare Certified Supervision Professional (2012). Are o experiență de peste 14 ani în proiecte privind selecția personalului, evaluarea psihologică și organizațională. Ana a fost implicată în proiectarea și implementarea programelor de training și mentorat pentru companii (angajați, top management), inclusiv pentru domeniul consilierii în carieră. Ana are doctorat în Psihologie, iar din 2007 este cadru universitar al Facultăţii de Psihologie, unde lucrează cu studenţi şi masteranzi pe mai multe discipline.

Mirela este trainer GCDF România (2012) și este certificată ca și specialist în supervizare Certified Supervision Professional (2012). De peste șapte ani lucrează în proiecte privind managementul și dezvoltarea carierei dedicate angajaților, tinerilor sau celor în căutarea de noi oportunități profesionale. Mirela are experiență în consiliere, atât în practică privată, cât și în mediul de business, unde a fost implicată în proiecte de outplacement și tranziție în carieră pentru nivel middle și top management, și în proiecte de recrutare și executive search. În ultimii ani a pus bazele a două proiecte ce promovează consilierea în carieră și dezvoltarea comunității de consilieri din România.

Evenimentul se va desfășura la sediul NBCC Romania, la adresa Bd-ul Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, corpul CREDIS, et. 1, sala C1 (în cadrul campusului universitar al Facultății de Drept, Universitatea București), Sector 5, București. Aici puteți găsi și harta locației.

Participarea la această sesiune vă permite acumularea a două ore de educație continuă GCDF. Taxa de participare este de 100 de lei. Achitarea taxei este posibilă doar prin transfer bancar.

Având în vedere că numărul de participanți este limitat pentru acest tip de eveniment, vă rugam să ne confirmați interesul dvs. de a participa până luni, 11.12.2017, ora 12:00, completând formularul de înscriere de la această adresă.

La întâlnirile de supervizare de grup au fost prezentate cazuri de către consilieri în carieră GCDF.  Sumarul acestor ședințe se regăsește aici.