Peer supervision, 26.10.2017, ora 18:00

NBCC Romania reia seria sesiunilor de supervizare de grup (peer supervision)!

Joi, 26 octombrie 2017, începând cu ora 18:00, vă așteptăm la sesiunea facilitată de Dr. Elena-Amalia Jansel, CSP Master Trainer. Mai multe lucruri despre Amalia, puteți afla aici.

Evenimentul se va desfășura la sediul NBCC Romania, la adresa Bd-ul Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, corpul CREDIS, et. 1, sala C1 (în cadrul campusului universitar al Facultății de Drept, Universitatea București), Sector 5, București. Aici puteți găsi și harta locației.

Participarea la această sesiune vă permite acumularea a două ore de educație continuă GCDF. Taxa de participare este de 100 de lei. Achitarea taxei este posibilă doar prin transfer bancar.

Având în vedere că numărul de participanți este limitat pentru acest tip de eveniment, vă rugam să ne confirmați interesul dvs. de a participa până miercuri, 23.10.2017, ora 17:00, completând formularul de înscriere de la această adresă.

La întâlnirile de supervizare de grup au fost prezentate cazuri de către consilieri în carieră GCDF.  Sumarul acestor ședințe se regăsește aici.