Prima jumatate a anului 2022 a trecut fara sa ne dam seama. Prima vara de dupa pandemie ne da senzatia ca ne-am eliberat dintr-un loc in care am stat mult prea mult.

E timpul sa ne bucuram de tot ce ne ofera natura, dar si de prietenii pe care ii avem. De asemenea, a venit timpul sa etalam bijuteriile pe care le avem si pe care nu prea le-am mai purtat, pentru ca am stat mai mult prin casa.

Cum alegeti bijuteriile in functie de momentul din zi?

Puteti alege drept criteriu in purtarea bijuteriilor momentul din zi. Astfel modelele simple de bijuterii sunt perfecte la tinutele de zi, indiferent daca purtati rochii, blugi si un top sau fuste. Pentru momentele de seara, optati pentru bijuterii mai opulente, cu un model mai complex, care sa iasa din tipare prin culori sau dimensiune.

Cum alegeti bijuteriile in functie de outfit?

Inca un criteriu in functie de care sa alegeti bijuteriile pe care sa le purtati este outfitul. Scopul este, bineinteles, crearea unei tinute iesite din comun. Dupa cum probabil stiti, hainele de culoare neagra merg de minune cu articole de bijuterie din argint sau aur.

Daca va place aurul galben, ar fi bine sa stiti ca acesta se potriveste tinutelor elegante, indiferent daca aceste tinute sunt de zi sau de seara. Puteti opta si pentru bijuterii ce au culori intense, cu nuante de verde sau roz, si care merg asortate fustelor, rochiilor si pantofilor cu toc.

Coafura poate dicta tipul de bijuterie pe care sa il purtati?

Da! Si exista si cateva recomandari in acest sens. Spre exemplu, pentru parul lung sunt recomandati cerceii mari, dar care sa aiba o suprafata neteda, pentru a elimina riscul de a se incurca in suvitele de par.

In cazul in care purtati parul strans, optati pentru o pereche de cercei lungi, de tip candelabru. Cu cat stralucesc mai mult, cu atat mai bine. Astfel va veti face cunoscuta prezenta in orice loc in care mergeti.

In cazul in care aveti parul scurt, atunci aveti un avantaj, pentru ca indiferent de tipul de cercei alesi, acestia vor fi vizibili. Incercati, totusi, sa evitati cerceii foarte mari si sa alegeti o pereche de cercei mai subtili. Spre exemplu, o pereche de cercei pe lobul urechii sunt o alegere binevenita in acest caz.

17 thoughts on “Care sunt criteriile de a asorta bijuteriile la tinutele pe care le purtati?

 1. Felicitari NBCC pentru evenimentele organizate! Arata profesionalism si dorinta de a aduce beneficii membrilor lor. Sper sa particip si eu la urmatoarele activitati.

 2. M-am bucurat sa citesc despre parteneriatele pe care NBCC le are cu diverse companii si organizatii. Este un semn ca sunt apreciati si respectati in mediul de afaceri.

 3. Imi place cum NBCC se implica in sustinerea tinerilor antreprenori. Este o initiativa foarte importanta pentru viitorul economic al tarii noastre.

 4. Articolul a fost foarte interesant. Am aflat multe informatii noi despre NBCC si proiectele lor. Sunt impresionat de angajamentul lor pentru dezvoltarea comunitatii.

 5. Felicitari NBCC pentru eforturile depuse in sprijinirea tinerilor si a educatiei! Este inspirator sa vezi cum o organizatie poate face diferenta in viata multor persoane si poate contribui la schimbari pozitive in societate.

 6. Informarile referitoare la evenimentele organizate de NBCC sunt foarte utile si binevenite. Este reconfortant sa stii ca exista astfel de initiative care au un impact pozitiv asupra comunitatii locale.

 7. Ma bucur sa vad ca NBCC acorda o atentie deosebita problemelor sociale si se implica activ in proiecte de responsabilitate sociala. Este important ca institutiile sa fie constiente de nevoile comunitatii si sa ofere sprijin acolo unde este necesar.

 8. Articolul ofera o perspectiva interesanta asupra modului in care NBCC se implica in comunitatea locala si contribuie la dezvoltarea acesteia. Este impresionant sa vezi cum organizatia isi propune sa sprijine tinerii si sa promoveze educatia.

 9. Sunt impresionat de varietatea cursurilor si a materialelor didactice prezentate in cadrul acestui program. Este clar ca NBCC isi propune sa ofere studentilor sai toate resursele necesare pentru a se forma ca profesionisti competenti in domeniul constructiilor. Felicitari pentru eforturile depuse!

 10. Articolul este foarte bine structurat si detaliaza pe larg informatiile despre programul de studiu oferit de NBCC. Este impresionant sa vezi cat de multa atentie se acorda pregatirii viitorilor specialisti in domeniul constructiilor. Ma bucur sa vad ca exista astfel de institutii care pun accent pe calitatea educatiei.

 11. Este incurajator sa observam ca exista initiative care promoveaza educatia financiara in randul tinerilor si ca se constientizeaza importanta acesteia pentru viitorul economic al acestora. Articole precum acesta sunt extrem de benefice pentru dezvoltarea unei mentalitati financiare sanatoase.

 12. Articolul subliniaza necesitatea introducerii unui curriculum educational mai complex care sa includa notiuni de baza despre economie, finante si investitii. O educatie solida in aceste domenii poate ajuta tinerii sa faca alegeri mai informate si responsabile pe termen lung.

 13. Mentionarea faptului ca tinerii ar trebui sa invete despre economie si finante personale inca din scoala imbunatateste constientizarea acestora asupra importantei gestionarii banilor si a investitiilor. Educatia financiara este esentiala pentru o dezvoltare personala sanatoasa.

 14. Acest articol ofera o perspectiva interesanta asupra importantei educatiei financiare si a impactului pe care il poate avea asupra tinerilor. Este necesar ca acest subiect sa fie inclus in programa scolara pentru a-i pregati pe elevi pentru viitorul lor financiar.

 15. Sunt impresionat de diversitatea metodelor de evaluare prezentate in articol, care iau in considerare diferitele tipuri de competente si modalitati de dobandire a acestora. Acest lucru este esential pentru a asigura o evaluare corecta si obiectiva a competentelor profesionale.

 16. Am fost placut surprins de detaliile oferite in acest articol referitoare la standardele europene de calitate in educatie si formare profesionala. Este incurajator sa vedem ca exista eforturi sustinute pentru alinierea sistemului romanesc la cele mai inalte standarde internationale.

 17. Articolul prezinta informatii importante despre procesul de acreditare si recunoastere a competentelor profesionale in Romania. Este foarte util pentru cei care doresc sa-si valideze experienta si cunostintele acumulate in domeniul lor de activitate.

Comments are closed.