Prima jumatate a anului 2022 a trecut fara sa ne dam seama. Prima vara de dupa pandemie ne da senzatia ca ne-am eliberat dintr-un loc in care am stat mult prea mult.

E timpul sa ne bucuram de tot ce ne ofera natura, dar si de prietenii pe care ii avem. De asemenea, a venit timpul sa etalam bijuteriile pe care le avem si pe care nu prea le-am mai purtat, pentru ca am stat mai mult prin casa.

Cum alegeti bijuteriile in functie de momentul din zi?

Puteti alege drept criteriu in purtarea bijuteriilor momentul din zi. Astfel modelele simple de bijuterii sunt perfecte la tinutele de zi, indiferent daca purtati rochii, blugi si un top sau fuste. Pentru momentele de seara, optati pentru bijuterii mai opulente, cu un model mai complex, care sa iasa din tipare prin culori sau dimensiune.

Cum alegeti bijuteriile in functie de outfit?

Inca un criteriu in functie de care sa alegeti bijuteriile pe care sa le purtati este outfitul. Scopul este, bineinteles, crearea unei tinute iesite din comun. Dupa cum probabil stiti, hainele de culoare neagra merg de minune cu articole de bijuterie din argint sau aur.

Daca va place aurul galben, ar fi bine sa stiti ca acesta se potriveste tinutelor elegante, indiferent daca aceste tinute sunt de zi sau de seara. Puteti opta si pentru bijuterii ce au culori intense, cu nuante de verde sau roz, si care merg asortate fustelor, rochiilor si pantofilor cu toc.

Coafura poate dicta tipul de bijuterie pe care sa il purtati?

Da! Si exista si cateva recomandari in acest sens. Spre exemplu, pentru parul lung sunt recomandati cerceii mari, dar care sa aiba o suprafata neteda, pentru a elimina riscul de a se incurca in suvitele de par.

In cazul in care purtati parul strans, optati pentru o pereche de cercei lungi, de tip candelabru. Cu cat stralucesc mai mult, cu atat mai bine. Astfel va veti face cunoscuta prezenta in orice loc in care mergeti.

In cazul in care aveti parul scurt, atunci aveti un avantaj, pentru ca indiferent de tipul de cercei alesi, acestia vor fi vizibili. Incercati, totusi, sa evitati cerceii foarte mari si sa alegeti o pereche de cercei mai subtili. Spre exemplu, o pereche de cercei pe lobul urechii sunt o alegere binevenita in acest caz.